Η εταιρία profi solutions ξεκίνησε την δραστηριότητά της με τις κατασκευές ξηράς δόμησης από το 1998. Με συνεχή ενημέρωση σε καινούρια και καινοτόμα υλικά ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο των κατασκευών, αποκτά εμπειρία, κερδίζει νέους πελάτες και εξελίσσετε σύμφωνα με τις ανάγκες της οικοδομής.

Το 2004 πιστεύοντας στην εξοικονόμηση και στην συμβολή προς το περιβάλλον μπαίνει στο χώρο των μονώσεων με τις κατασκευές εξωτερικής και εσωτερικής θερμομόνωσης Από το 2011 και εν μέσο κρίσης κτίζει νέες συνεργασίες με αρχιτέκτονες και μηχανικούς, κερδίζει συνεχόμενα την εμπιστοσύνη νέων πελατών και επεκτείνετε στις εισαγωγές υλικών από χώρες της Ευρώπης, αυξάνει το ανθρώπινο δυναμικό της συμβάλλοντας στην οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και της Ελληνικής οικονομίας.

Μέχρι το 2012 και με 15αετή πλέον εμπειρία στον χώρο των κατασκευών ακολουθεί κατακόρυφη ανοδική πορεία και στον τομέα του εμπορίου με τις πωλήσεις υλικών χονδρικής σε τεχνίτες και καταστήματα.

Εκείνη την χρονική περίοδο επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου & pvc με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο Etem. Συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’οίκων αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την διεκπεραίωση των εργασιών σε κάθε κατοικία και επαγγελματικό χώρο.

Το 2015 σε συνεργασία με τις πλέον κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες στεγάζετε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 m2 αποθήκες και χώρους έκθεσης οι οποίες βρίσκονται στο 3ο χιλ Καλαμπάκας-Τρικάλων σε ιδιόκτητο οικόπεδο 7500 m2.

Με γνώμονα την κρίση και τις ανάγκες του καταναλωτή βαδίζουμε σταθερά έχοντας υπόψιν την διασφάλιση της ποιότητας των προιόντων μας σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.