Υψηλής ποιότητας βασικά χρώματα

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Υψηλής ποιότητας βασικά χρώματα, που χρησιμοποιούνται για το χρωματισμό όλων των λευκών πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων. Χαρακτηρίζονται από εύκολη ενσωμάτωση στο χρώμα και εξαιρετικά υψηλές αντοχές στο συχνό πλύσιμο και το χρόνο. Δίνουν ματ τελικό αποτέλεσμα.

Συμπυκνωμένο ακρυλικό αστάρι νερού

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Συμπυκνωμένο αστάρι νερού για πλαστικά και ακρυλικά χρώματα. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και υψηλή διεισδυτικότητα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε νέες επιφάνειες, όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα κτλ., που πρόκειται να επικαλυφθούν με χρώμα. Αραίωση: 300-400% με καθαρό νερό.

Αστάρι γυψοσανίδας

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ετοιμόχρηστο, ακρυλικό αστάρι νερού που χρησιμοποιείται σε γυψοσανίδες πριν τη βαφή τους με υδατοδιαλυτά πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα. Ενισχύει την πρόσφυση των χρωμάτων στις γυψοσανίδες και βελτιώνει την καλυπτικότητά τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες απορροφητικές επιφάνειες, όπως σκυρόδεμα, τοιχοποιία, σοβάς κτλ.

Ακρυλικό αστάρι νερού – μονωτικό ρύπων

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ακρυλικό αστάρι νερού. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και υψηλή καλυπτικότητα. Απομονώνει ρύπους που υπάρχουν στο υπόστρωμα ώστε αυτοί να μην εμφανιστούν στο τελικό χρώμα. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες που πρόκειται να επικαλυφθούν με πλαστικά χρώματα και είναι επιβαρυμένες με ρύπους, όπως κάπνα, νικοτίνη κτλ. Μπορεί να αραιωθεί έως 10% με καθαρό νερό. Σε περιπτώσεις με έντονους ρύπους συνιστάται να εφαρμόζεται αναραίωτο.

Αντιμουχλικό υγρό καθαρισμού

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ειδικό υγρό καθαρισμού με αντιμυκητιακή δράση. Καθαρίζει και απολυμαίνει επιφάνειες από μούχλα, βακτήρια και άλγη. Μπορεί ωστόσο να εφαρμοστεί και προληπτικά για να εμποδίσει την εμφάνιση μικροοργανισμών, σε χώρους με υψηλή υγρασία. Είναι πολύ αποτελεσματικό για τον καθαρισμό επιφανειών όπως τοίχοι, ταβάνια, φυσικοί λίθοι, τούβλα, τσιμέντο, πισίνες κλπ. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση από μύκητες και τη διατήρηση των συνθηκών υγιεινής σε χώρους όπως κουζίνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, βιομηχανίες ή αποθήκες τροφίμων, επαγγελματικοί φούρνοι κλπ.

Οικολογικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης. Ιδανικό για επαγγελματίες

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οικολογικό πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, ιδανικό για επαγγελματίες. Είναι κατάλληλο για χώρους όπου απαιτείται συχνό βάψιμο, όπως δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, κέντρα διασκέδασης. Χαρακτηρίζεται από πολύ καλή εργασιμότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και αντοχή στο πλύσιμο και το χρόνο. Δεν περιέχει αμμωνία. Στεγνώνει και επαναφάβεται γρήγορα.

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟΝΙΖΕ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και υψηλή διεισδυτικότητα. Είναι κατάλληλο για χρήση σε νέες επιφάνειες, όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα κτλ., που πρόκειται να επικαλυφθούν με πλαστικά χρώματα. Αραίωση: έως 50% με καθαρό νερό. Σε πολύ αποροφητικές επιφάνειες δε χρειάζεται αραίωση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΝΕΡΟΥ

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εξαιρετικής ποιότητας ριπολίνη νερού νέας γενιάς για ξύλινες επιφάνειες. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα, άριστη καλυπτικότητα και εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και είναι κατάλληλη για την επαναβαφή επιφανειών επιστρωμένων με χρώματα νερού ή παλαιά βερνικοχρώματα διαλύτου (ριπολίνες ή λαδομπογιές). Διατίθεται σε γυαλιστερό (ISOLAC AQUA GLOSS) ή σατινέ (ISOLAC AQUA SATIN).

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πλαστικό χρώμα για τη βαφή εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα μούχλας. Εμποδίζει δραστικά τη δημιουργία μούχλας και βακτηρίων και για αυτό είναι ιδανικό για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς, όπως κουζίνες, μπάνια, υπόγεια, ταβάνια κλπ. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε ποικίλα υποστρώματα όπως σοβά, σκυρόδεμα, τούβλα, γυψοσανίδες ξύλο κλπ. Δεν περιέχει αμμωνία. Δίνει μία ομοιόμορφη ματ επιφάνεια.

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΧΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Υδατοδιαλυτό χρώμα υψηλής καλυπτικότητας για εσωτερική χρήση. Κατάλληλο για νέες επιφάνειες ή για ήδη βαμμένες επιφάνειες με υδρόχρωμα, όπου δεν απαιτούνται ιδιαίτερες αντοχές σε πλύσιμο και λέκιασμα, όπως ταβάνια, αποθήκες, κλιμακοστάσια κτλ. Χαρακτηρίζεται από πολύ καλή εργασιμότητα και μεγάλη καλυπτικότητα.